Objavljeno: 29. 11. 2023 - 4:55

Marinko Bobinac, vlasnik popularnog ugostiteljskog objekta “Ribič” u Otočcu, primio je visoko priznanje na 35. Kongresu ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore. Ova nagrada, dodijeljena na prijedlog Ceha ugostitelja Obrtničke komore Ličko-senjske županije, prepoznaje Bobinčev izniman doprinos razvoju obrtništva i promicanju ugostiteljsko-turističkih djelatnosti.

Kako je rečeno na Kongresu, Bobinac je zaslužan za doprinos razvitku obrtništva i turizma u Gackoj dolini. Na dodjeli priznanja čestitali su mu ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac, predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dalibor Kratohvil i župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar.

“Iznimno sam ponosan na ovo priznanje, koje je rezultat truda i posvećenosti mojih 19 zaposlenika u ‘Ribiču'”, izjavio je Bobinac.

Bobinac je aktivan obrtnik od 2006. godine, a “Ribič” vodi u Domu ribolovaca od 2011. godine. Uključen je u rad Hrvatske obrtničke komore kao član Skupštine Udruženja obrtnika Otočac i Ceha Obrtničke komore Ličko-senjske županije te Skupštine Komore.

Izvor: Lika-Online

  Novosti - Sve